Industrija » Grijanje i hlađenje/klimatizacija

Var doo

Var Valjevo svoj rad zapoceo je pre vise od 20 godina na trzistu drvne industrije proizvodnjom gaterskih i trakastih testera sa inovativnom tehnologijom izrade stelit zuba.

2004. godine VAR je poceo saradnju sa svedsim gigantom i prodaju energetski efikasnih i ekoloskih resenja za klimatizaciju. Gasni kaloriferi - topovi za grejanje na propan-butan i prirodni gas, postali su nezamenljivo resenje za grejanje prostora najrazličitijih namena i dimenzija. Za grejanje proizvodnih hala i radionica, plastenika i farmi, sportskih sala i balona, restorana i kafica, za zavrsne radove u građevinarstvu, za zagrevanje otvorenih i slabo izolovanih prostora. Zbog velikog procenta iskoriscenja energije, jednostavne upotrebe i mobilnosti top za grejanje ima gotovo univerzalnu primenu.

Pored gasnih kalorifera kao direktnih zagrevaca vazduha u ponudi su i indirektni grejaci vazduha pogodni za fiksne instalacije ili opremljeni tockovima pogodni za razlicite primene, koji kao energent koriste LPG, prirodni gas ili tecno gorivo.

Var je prvi na nase trziste uveo profesionalne uredjaje za hladjenje koji su za razliku od konvencionalnih uredjaja za hladjenje kao glavni energent koristi vodu i sasvim malo električne energije, a uspešno hlade kako otvorene tako i zatvorene prostore. Glavna prednost evaporativnih kulera je prijatna klima koju karakteriše optimalan odnos temperature i vlažnosti vazduha, filtracija vazduha, neverovatna štedljivost i apsolutna neštetnost po životnu sredinu.

Pored prodaje VAR se bavi i iznajmljivanjem sistema za hladjenje i grejanje najrazlicitijih dogadjanja. Vec tradicionalno grejemo najbolje novogodisnje zurke na beogradskim splavovima, hladimo vencanja u satorima, proslave firmi, koncertna desavanja.  www.var-valjevo.com
Prijava
Korisničko ime:
Zaporka:
 
Korisni linkovi
Partneri: Smiješne slike, Facebook statusi