Boom Beach

Boom Beach je igra za Android uređaje. Riječ je o strateškoj igrici gdje igrači grade svoju bazu, vojsku i napadaju neprijateljske baze. Neprijateljske baze su baze drugih igrača i razne AI baze (Dr. Terror, Black Guard i sl). Uništavanjem neprijateljske baze igrač dobiva resurse, bodove, dijamante, kristale i intele.

Baza

Svaki igrač ima svoju bazu gdje postavlja razne objekte od kojih svaki ima svrhu. Tu su obrambeni objekti koji služe za obranu baze, objekti koji generiraju resurse (zlato, drvo, kamen i željezo), razni drugi objekti za unapređivanje vojske i sl, te naravno HQ. Svaka baza može biti napadnuta, a u ovisnosti o tome koliko vaša baza uništi neprijateljskih vojnika dobiti ćete bonus u obliku dijamanata ili intela.

Dijamanti

Dijamanti služe za ubrzano razvijanje. Ukoliko nadograđujete neki objekat u svojoj bazi potrebno je određeno vrijeme da se objekat nadogradi (i po nekoliko dana). Uz pomoć dijamanata može instantno završiti nadogradnju. Isto tako ukoliko vam nedostaje resursa za početak nadogradnje možete koristiti dijamante da kupite resurse koji vam nedostaju. No dijamanata nema u izobilju, a kada ih potrošite morate ih ili kupiti pravim novcem ili čekati da ih skupite što ide prilično sporo.

Task Force

Igrači se mogu udružiti u Task Force i obavljati određene misije. Nakon obavljene misije svaki član Task Force-a dobije resurse, u ovisnosti o tome koliko ste skupili bodova u misliji. Task Force služi samo za misije, te vam igrači unutar vaše Task Force-a ne mogu pomoći u uništavanju neprijatelja.

 Slike